Privat konversation
Rules Help Users

  Fobiskfobi

  Phobiazi - Half human and half filled with chems.
  123
  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Dec 26, 2018
  Meddelanden
  261
  Efter någa år som frånvarande från DF, som började när det kom fram allt om narnia och hur lurad jag kände mig gick jag över till att starta en EU shop för rc, sedan jobbade jag som testare åt en efter vi stängde, därefter köpte jag upp allas lager när produkter klassades å sålde privat. Sedan gick jag över till archtyp/FS och främst irl vilket är för stort för min del - allt jag rör tenderar tyvärr att bli så utan min mening, så på ett sätt är df bra men på samma sätt dålgit, något av en oxymoron.

  Det främsta som behövs uppenbarligen är ju fler användare! Jag vet att det är många som tror DF är ren scam, att popeye utpressade människor och masssor av annat som gett df ett dåligt rykte. Betalfunktionen bör möjligen dumpas ett bra tag, sedan ha gratis och betalkonton där exempelvis betalkonton får tillgång till ett forum inom forumet bara för dem där de lättare kan bedriva handel eller vad det nu kan tänkas. Så betalavgift och att något måste kunna göras åt ryktet. Jag försöker, inte så svårt, för jag vet inte hur man kan bli scammad då det är ett forum där folk säljer, köper, snackar. Inte ett forum som är en shop. Simpelt när man är logisk.

  Sedan kommentarer måste godkännas av moderator garanterar ju att en enorm mängd kommer tro att ni enbart tar med det positiva om shopparna men uterlämnar det negativa kommenter osv. Tänker inte nämna något öppet, men precis som med narnia finns shoppar som aldirg egentligen haft bra rykte för sina grejer, levereanser o dylikt som kan få mig osäker ibland, trauma av andra sidor som även där hade säljare högst upp som vi gång på gång påpekade scam men ej togs bort men visade ju sig vi hade rätt, ni som var med på den tiden vet vad jag syftar på! Old people. ;)

  En fungerande .onion länk skulle även det komma långt då jag inte vill vara här utan TOR egentlgen men fungerar ju inte alls.

  Mest det på rakarm - mer kunder, öppet forum fast med exklusiva saker för betalande klienter.
  Sedan vet jag inte om ranking systemet av shoppar även det hjälper att skada sidan? Bör väl bara finnas "vendors" "scam" och "nystarde vendors" så att det inte kan uppfattas som ett favorit system utan att alla är lika, delvis ska de sälja här så ska alla vara "diamant" och de som inte är bör stängas av eller bara läggas i scamlista.

  Jag kan nog komma på mycket mer men that is it for me :)

  PS: Har försökt mejla er ett antal gånger om exempelvis .onion samt frågat om det här tidigare utan svar, så mer svar på saker, särskilt sådana som kommer ur ettt säkerhetsaspekt vore även hjälpsamt-

  Oh my, hoppas jag var till nån hjälp alls där vet inte om jag bara spyr ur mig ord osammanhängande.
  Men önskar verkligen sidan kunde ta fart igen!
   

  wildthing

  Medlem
  Blev medlem
  okt 26, 2018
  Meddelanden
  48
  Håller med i det mesta som du skriver förutom att det ska vara gratis medlemskap, finns för många skojare som reggar och försöker skicka en åt helvete.
   

  nubien

  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Jan 25, 2019
  Meddelanden
  98
  Vad får man egentligen för de olika betalande betalande medlemskapen?
   

  tosh11

  123
  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Dec 17, 2018
  Meddelanden
  444
  Har gratis medlemskap då jag reggade mig redan 2018. Att man betalar för sitt medlemskap betyder inte att man inte kan scamma folk. Blev själv scammad av lallaren som hade ett köpt medlemskap. Gissar att man får lite högre status om man köper ett medlemskap och ger pengar till DF. Men shopparna på DF får ju såklart betala för att annonsera här.

  Mvh
  tosh11
   
  Top