Privat konversation
Rules Help Users

  dizzylizzy

  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Mar 30, 2019
  Meddelanden
  116
  Då jag ändå måste lämna UP 1-2 ggr/v så kan jag inte ha för mycket av det goda i livet, som oxymorfon (se 2:a anonsen) och mina nya favorit benzos: Flubromazolam! Observera att detta är vad jag har över, när det är slut har jag inget mer, ingen påfyllning, dessa godingar har jag fått tag på för en tid sen och har ingen kontakt som jag i dagsläget vet var man kan få tag i fler av dessa dunder benzos.
  Bromazolam är kemiskt närmast besläktat med Alprazolam, enda skillnaden är att centralt i benzo-ringen finns en Brom atom (Br) istället för en Clor atom (Cl). I Flu-bromazolam har man även lagt till en fluor atom. Tillägget av en fluor-atom gör vanligtvis en benzo både potentare och skönare, ex. Flunitrazepam (Rohypnol, "roppar") vs nitrazepam, Flubromazepam (var en stor favorit bland många, läs på Flash Back) medan Bomazepam är en väldigt mild benzo.
  Bromazolam i sig är en favorit, likvärdigt potent med alpra mot ångest och som lugnande, dock mer muskelavslappnande (som diazepam), mer eufori och sover gott om tar till natten. Flubromazolam har liknande effekt men en skönare varmare känsla i kroppen då den är ännu mer relaxerande, samt ger kraftigare eufori och välmående, samt ger ett rus som påminner om Flunitrazepam/Rohypnol. Sover gott med sköna drömmar, utan "baksmälla" dagen efter. En halv tablett är lagom att börja med.

  Antal: 100st
  Pris: 10-pack: 290kr

  Minsta köp: 500kr (Kan kombineras med Ksalol i blister uthämtat på serbiskt apotek, se tidigare annaons, vid köp av Flubromazolam och ksalol rabatteras priset på Ksalolen till 10 kr/st eller paketpris enligt överenskommelse.)

  Frakt på 50kr tillkommer vid köp under 1K.

  Eftersom jag skickar med absolut bästa tänkbara stealth har 100% av mina brev kommit fram, och det vill jag även att mina brev ska göra framöver, men under rådande situation efter ytterligare ökat samarbete mellan PN och ni vet vilka, så är det enda helt säkra att skicka spårbart. Jag erbjuder att skicka spårbart till självkostnadspris utan att själv lägga på någon extra avgift.

  Kontakt via wire: @sneezmed
  Signal: @dogshit.57  Brom-cleaned.jpg
   

  dizzylizzy

  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Mar 30, 2019
  Meddelanden
  116
  Lönings-rea: 20kr/st. Minsta köp 10st.
  Vid köp under 500kr tas 100kr ut för frakt och Sveriges bästa stealth. Kan skickas spårbart för endast 200kr extra.
  Kan kompletteras med ksalol (i kartor eller lösa), se andra annonsen. Reducerat paket-pris vid köp över 1K (eller extra).
  Dessa är lika potenta som 4st äkta ksalol alternativt som 3-4st xanor 1mg Pfizer (De lila ovala, Uphjon på ena sidan och 1.0 på anda), alltså som 1,5 till 2st Xanor stavar U94 från svenskt apotek. Potenta vad gäller ångestdämpande och lugnande effekt, men dessa är dessutom mycket mer muskelavslappnande och ger mer eufori.
   

  Cypress

  123
  Ny Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Jun 17, 2020
  Meddelanden
  154
  Hitta inte priset på kasalol. Du har inte proton?
   

  Trustyy

  I am Here To Help You! Ask Me Anything.
  123
  Betrodd
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  okt 3, 2018
  Meddelanden
  278
  Priserna står i den annonsen med oxymorfon och ksalol.
   

  Trustyy

  I am Here To Help You! Ask Me Anything.
  123
  Betrodd
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  okt 3, 2018
  Meddelanden
  278
  äkta ksalol över från apotek i Serbien, 15 tabletter i varje karta:
  Pris: 1-4 kartor - 200 kr/karta, 5 kartor (75st)
   
  Top