Begränsad mängd av olika exklusiva produkter av högsta kvalitet. (Div benso, tjack, ladd, oxylan 80mg

Privat konversation
Rules Help Users
  Status
  Ej öppen för ytterligare svar.

  Haidutin

  Bannad medlem
  Blev medlem
  Jul 8, 2018
  Meddelanden
  69
  Hallå!

  Har en del väldigt fina produkter men begränsad mängd just nu.

  Benso:
  Sandoz GG249 2mg stavar (Alpra) - otroligt potenta, i klass med U94 och testade för fentanyl för säkerhets skull. Cirkulerar många fejkade Xanax stavar och står det inte U94 på dom är dom fejk. Dessa har utan tvekan 2mg rent alprazolam, en stav ger effekten av 5+ ksalol. Otroligt fina, ingen lös pressad skit och smakar starkt av Alpra.

  Pris: 50kr och säljs styckvis, gillar ni dom dom kan vi prata lägre pris vid större köp alt billigare vid köp av flera produkter samtidigt.

  Etizolam 2mg från FortPharma - runda och g
  röna med kryss på ena sidan. Ger bra eufori, muskelavslappnande och väldigt bra för ångest. Dessa sitter i längre än Alpra vad jag har märkt.
  Pris: 3st för 100kr / 15st för 400kr (30mg etizolam)

  FortPharma är ett gäng läkare och kemister och producerar olika läkemedel med stor kunskap och noggrannhet

  Kokain: Stämpel RMD (~90% renhet)
  Otroligt påslag, eufori och väldigt potent. Även den vane användaren bör börja men tändsticks linor för att inte riskera överdosering.
  Finns begränsad mängd och kommer i fina kapslar med skruvlock och fint krossat för att ni enkelt ska kunna ta en bump i vardera näsborre, det räcker! Kan också fås i ziplock såklart,
  Finns inte många gram kvar så först till kvarn!
  800kr/0,8g (900kr så får du i burk med sked som du kan återanvända. Vid stor efterfrågan och köp idag kan jag ordna mer vid seriösa förfrågningar och upphämtning idag.

  En köpare kommer får ett kit med snuffer, flera behåller, spegel och rakblad i sånt fall samt överaskningsbenso för att landa mjukt!

  Tjack: Bästa på länge, vitt och torrt blomster med hög renhet och mycket eufori och energi utan någon som helst stiss. Pengarna tillbaka om du är missnöjd.
  200kr/g eller 2g + behållare med sked i locket som håller det fräscht länge och lukten i burken för 500kr + en GG249 och en Etizolam som bonus.

  Inkommande under dagen:
  Röka, rosa Stada 0,5mg Alpra samt med lite tur bromazolam och diazepam (Krka eller aupurin)

  En vän har även dunder vapes och charts (går att köpa bara 510-charten eller helt kit), jävligt potent olja.

  Utkörning går att lösa vid köp från 500 fram till kl 18, avgift beroende på köpeskillingen och distans men kan levereras inom hela Storstockholm med kortvarsel (max en timme men förmodligen 15-30 min om du bor centralt).
  100kr 15 min utanför tullarna (utkörning till city 100kr plus aktuell tullavgift.

  Södertälje till Upplands Väsby/bro samt ut till Västerhaninge! Körtid 30min+ 300 kr avgift vid köp under 800 annars 200kr.

  Wire: sthlmruntog
  Proton: homerus12@protonmail.com
  Session: 050ef9a141e89f1cc6b73fc2ea20cce4952e2e5b19f7db119f594b5b86dd2d6f23
  Telegram/signal: har du ett färdigreggat kontantkort hör gärna av dig asap då jag behöver ett nytt snarast. Vill du även handla bjuder vid på utkörningen till dig oavsett mängd.

  Bara höra av er vid frågor och jag vill påpeka att benso av riktigt bra kvalite vid mindre inköp kostar så vill ni fortsätta knapra ksalol som just nu är 95% underdoserade och fejk kom inte med skambud tack🙏

  Bilder:
   

  dizzylizzy

  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Mar 30, 2019
  Meddelanden
  106
  FortPharma är säljare på darkweb som får in produkter framställda i labb. Deras Etizolam är på 2mg! INTE 30mg, det vore en direkt överdos då Etizolam som är ett EU-godkänt läkemedel och finns i ett antal länder i världen. Ämnet togs fram av ett Japanskt läkemedelsföretag och är vanliga på apotek där. Jag har japanska Etizolam 2mg direkt från apotek. Det är absolut inget fel på FortPharmas kopior, de är kontrollerade och innehåller enbart etizolam.
  1mg etizolam räknas i viss literatur motsvara 1mg alprazolam, även om i princip alla studier har visat att alpra är potentare mot ångest och alla jag sålt till genom åren har oxo tyckt så, men etizolam har maånga andra egenskaper som gör att många föredrar Etizolam framför alpra, de är mer muskelavslappnande, sägs ge mer eufori och använs även som sömnmedel i många länder även om man inte direkt blir trött av dom om man tar dagtid.
  Jag har bara positiva erfarenheter av Etizolam, även om jag personligen upplever de lite svagare än alpra. Majoriteten av studier visar att ungefär 1,5-2,0 mg eti motsvarar 1mg alpra. Detta gäller endast hur potent de är mot ångest och som lugnande. Som sagt har eti många andra fördelar och är en av mina favorit benzo, men behöver ta 3-4st av FortPharmas för bra effekt (eftersom jag själv har dom oxo, jag har dock hög benzo tolerans).

  Men att de skulle vara på 30mg då jag tagit 8st som mest, då hade jag legat utslagen i minst en vecka. DET ÄR FortPharmas Diazepam som är på 30mg!
  1mg alpra motsvarar 20mg diazepam vid engångstillfälle mot ångest. Vid längre bruk motsvarar 1mg alpra 10mg diazepam p.g.a. diazepams långa halveringstid samt aktiva metaboliter som i längden ska hjälpa till att dämpa ångesten.

  Så det är stor skillnad mellan 30mg diazepam (normalstyrka 10mg) och etizolam (normalstyrka 2mg). Alpra räknas normalstyrka per tablett 1mg, även om stavarna är på 2mg.
   

  Haidutin

  Bannad medlem
  Blev medlem
  Jul 8, 2018
  Meddelanden
  69
  Jag har ju skrivit 2mg och håller med om att det är ruskigt bra tryck i dessa och dom sitter i länge! Kunde i sova så tog 8mg plus en stav GG249 och vid middagstid idag var jag fortfarande o ordentligt påverkad. Ska bli intressant att se hur bromazolamen håller sig i sammanhanget när den kommer!
   

  dizzylizzy

  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Mar 30, 2019
  Meddelanden
  106
  Sorry, såg inte att det var du när jag skrev här, var innan skrev på Wire. Men allt var väl menat, som jag skrev är etizarna 2mg riktigt bra! Lika bra som de jag köpt från Japan, där de är en av de vanligaste benzona eftersom de var de som tog fram etizolam. Tror att etizolam hade varit mycket vanligare i Europa, eftersom de är EU godkända men bara några få länder som har på apotek, men hade det varit ett Europeiskt eller Amerikanskt Läkemedelsföretag hade de funnits på apotek i de flesta länder i Europa och USA.

  Kan säga att Bromazolamen är ännu vassare, hade 2 olika sorter för ca 3 år sen, en i kapslar och sen var det några dåligt tryckta tabletter men riktigt bra tryck i. De här från FortPharma är riktigt fina och enligt mig klart tyngre än etizolam, de är ljusgröna, nästan åt det turkosa hållet (fast inte blåa) med krysskåra. Bomazol är min nr1 benzo, och det skrev jag redan i en tråd här för nått år sen (hade inte testat FPs då, men de är kanon). De går INTE att jämföra med Bromazepam som jag inte känner nått av, Bromazolam ligger närmare alpra men ännu potentare per mg och mer eufori och skönare i kroppen. Klart mycket vassare än vanliga blåa, ksalol. De tillverkades redan runt 1980 då flesta benzo kom, men ansågs ge för kraftigt rus och eufori, och därmed större risk att de skulle missbrukas, därför blev de då inte godkända som läkemedel, man kan säga ATT DE VAR FÖÖR BRA!
   

  dizzylizzy

  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Mar 30, 2019
  Meddelanden
  106
  Nu kollade jag på de mindre bilderna, och de gröna med kryss skåra är de Bromazolam jag nämnde i förra inlägget som är riktigt bra. Etizolamen har varit vita utan skåra, nästan identiska med FPs Flualpra, bara att tjockleken skiljer sig lite. Men Bromarna, gröna med krysskåra är de bästa, enligt mitt tycke.
   

  dizzylizzy

  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Mar 30, 2019
  Meddelanden
  106
  Intresserad av ladd, hörde av mig i går men fick inget svar.
  Hade ingen uppfattning vem som sålde rester när skrev först, kollade inte Kontaktuppgifterna då inte känner den som säljer via DF, kopplade i alla fall inte DF nicket (Haidutin) med personen jag gjort affärer med ett antal gånger (vid sidan om DF). Men kan säga att jag har köpt ladd ett antal gånger tidigare av Haidutini eller Sthlmrunt på Wickr, när hen har haft över och laddet har alltid hållit mkt hög kvalitet, även om det varit långa mellanrum mellan köpen och olika ladd så har samtliga hållit väldigt hög kvalitet.

  Alprazolam stavarna har jag själv haft för ca 5 år sen då en vän till mig var i Spanien och Portugal under lite längre tid och kunde där få ut dom på recept från apotek. Om jag minns rätt så var det på apotek i Portugal han kunde få ut dem, eller om han fick hjälp, och de var riktigt bra! så trevligt att de dykt upp igen i Sverige.

  U94 är specifikt svensk märkning på Pfizers Xanor stavar, tror de fortfarande är märkta Xanax i USA och flertalet länder, tyvärr är kopiorna märkta Xanax oxo, men mått: längd, bred och tjocklek står i Fass.se, där det även finns bild, för U94 och i de länder som de fortfarande är märkta Xanax har de exakt samma mått och form som som svenska märkta U94, och kopior stämmer sällan med måtten och definitivt inte med formen, men det märker man först när man köpt dom. Det gäller alltså Pfizers Xanax/Xanor. Inte de som säljs här som är från Sandoz och håller som sagt MYCKET BRA kvalitet!

  Jag är som sagt intresserad av diverse produkter här, i dag då lördag först och främst ladd! Hör gärna av dig till min wickr.
   

  dizzylizzy

  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Mar 30, 2019
  Meddelanden
  106
  Vill tilläga; Ber om ursäkt för felskrivningen 30mg på etizolamen, jag läste lite slarvigt, det var efter 15st för 400kr som det inom parantes stod 30mg, eftersom 15st Eti 2mg blir det. Sorry 😅🙃:sleep:;) (jag som stod på huvudet eller råkade nodda till, haha).
   

  blsmfn

  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  May 10, 2023
  Meddelanden
  39
  Är det du som har hand om homerus-mailen nu?
  Jag har försökt nå dig, Wolkner eller vem det nu är som har den sedan i somras nån gång men har inte fått ett enda svar.
  Även skrivit till Wolkner här på DF, och försökt skriva till dig men "tillsåts inte" skapa en konversation med ditt konto.

  Han var skyldig mig pengar/grejer som han lovade att åtgärda innan han "gav bort sitt konto" och försvann.
  Så vad betyder detta nu?
  Blåste även han mig tillslut? Han som var den första ärliga människan man träffade här på forumet, snälla säg inte även han håller på och fular sig....?

  Hade uppskattat ett svar eftersom du fortfarande sprider hans gamla mailadress.. Tack!
   
  Last edited:

  blsmfn

  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  May 10, 2023
  Meddelanden
  39
  Är det du som har hand om homerus-mailen nu?
  Jag har försökt nu dig, Wolkner eller vem det nu är som har den sedan i december nån gång men har inte fått ett enda svar.
  Även skrivit till Wolkner här på DF, och försökt skriva till dig men "tillsåts inte" skapa en konversation med ditt konto.

  Han var skyldig mig pengar/grejer som han lovade att åtgärda innan han "gav bort sitt konto" och försvann.
  Så vad betyder detta nu?
  Blåste även han mig tillslut? Han som var den första ärliga människan man träffade här på forumet, snälla säg inte även han håller på och fular sig....?

  Hade uppskattat ett svar eftersom du fortfarande sprider hans gamla mailadress.. Tack!
  Kan jag anta att man blivit blåst igen eftersom man kan se er båda vara aktiva på DF men ändå inte svarar på meddelanden eller på mailen som du/ni själva skriver i trådarna?
   

  dizzylizzy

  Medlem
  Aktiv Medlem
  Blev medlem
  Mar 30, 2019
  Meddelanden
  106
  Kan jag anta att man blivit blåst igen eftersom man kan se er båda vara aktiva på DF men ändå inte svarar på meddelanden eller på mailen som du/ni själva skriver i trådarna?
  Ja, du har tyvärr självklart blivit blåst. Wolkner här på DF scammade för fullt. På Wickr har han använt flera olika nick som: använt Atrinus, Atrinus 2, Atrinus6, Atrinus66, Atrinus666, Atrinus6666, men svara på några stycken ibland, blåst många. Han har använt flera Wickr under åren, byter ständigt när hunnit blåsa några stycken. På senare tid, senaste året eller längre har använt sthlmrunt, sthlmrunt2, osv , bygger på med siffror. Nu: sthlmruntog. Det är samma person som har scammat folk i flera år. Säger att byter med folk, men det är samma person bakom alla nick på Wickr. Har haft andra nick på DF oxo utöver Wolkner och blivit bannad (vilket Wolkner är väl).
  Nu kallar sig Haidutin här på DF och är ny medlem, men är återigen här enbart för att scamma folk. Precis som han gjort när åkt runt och sålt på Wickr under sthlmrunt nicken!

  Har tidigare inte haft kontakt med honom på proton, så när blev kontaktad via homerus12@protonmail.com så visste inte att det var han. Han var stressad som vanligt och ryckte åt det han beställt men betalade inte ens hälften. Nästa gång skulle swisha då hade för lite kontakter men jag gjorde misstaget att klev ur bilen innan kollade att swishen gått in och då drog han iväg med rivfart.

  Det här måste tas upp med admin, så Haidutin blir bannad omedelbart från DF. Han har troligtvis under de 3 senaste åren varit den största scammaren i Sthlm på Wickr. Tidigare på DF under Wolkner och andra nick. Nu ska han scamma under sitt ny nick i denna tråd. Som du och alla andra ser så står han som ny medlem, inga gröningar sist jag kollade (och finns det nu så är det bara fejk gröningar av vänner som ställer upp och grönar mot lite tabletter).

  Tråden bör omedelbart stängas och Haidutin ska bannas för att ha scammat under nuvarande nick och flera tidigare nick, skulle gissa att bara på DF har 20-30 pers blivit scammade av denna falska räv. På Wickr kan det handla om 100-tals. Oftast inte större mängder, men sammanlagt blir det en del.

  Det finns inte plats för såna här RÖDA MEDLEMMAR PÅ DF!

  VARNING: OBS! DENNA SÄLJARE ÄR HEL RÖD! OBS!
   
  Status
  Ej öppen för ytterligare svar.
  Top